English  Nederlands 
Skip over navigation | Sla menu over
our projects

Overname Hotel Restaurant ’t Jagershuis, Ouderkerk aan de Amstel 2007-2008

De Dutch Hotel Collection (DHC) heeft op 1 februari 2008 het bekende Hotel Restaurant ’t Jagershuis in Ouderkerk a/d Amstel overgenomen.

Het monumentale Hotel Restaurant ’t Jagershuis heeft op het moment 10 luxe hotelkamers, vergaderruimten en restaurant met terras aan de Amstel.

In de periode voorafgaand aan de overname heeft Estadium meerdere overnamemogelijkheden bekeken voor DHC. De verwerving van dit prachtig gelegen Hotel annex Restaurant onder de rook van Amsterdam is voor DHC een unieke kans om invulling te geven aan haar ambitieuze groeiplannen.

De vorige eigenaar heeft specifiek gezocht naar een partij die met respect, inzet en enthousiasme de zaak wilde overnemen en naar een nog hoger niveau zal tillen. De overname betrof in dit geval de exploitatie en het onroerend goed. DHC heeft de exploitatie verworven en Estadium heeft simultaan namens een grote investeringsmaatschappij het onroerend goed aangekocht en langjarig verhuurd aan DHC.

Estadium was leidend in het zoeken naar een perfecte combinatie van onroerend goed investeerder en exploitant. Gezien de groeiambitie en de plannen van DHC met ’t Jagershuis hebben wij een unieke combinatie gevonden met een gedreven, ondernemende belegger met sterke ontwikkelingskracht en met specifieke kennis en ervaring in deze sector.

Op het moment is Estadium nog steeds op zoek naar nieuwe locaties voor DHC.