English  Nederlands 
Skip over navigation | Sla menu over

the directions

Noord
Via A10 Ring Noord afslag Volendam, via S116 - Nieuwe Leeuwarderweg op en door de IJ Tunnel. Na de tunnel rechtdoor richting Waterlooplein / Stadhuis / Stopera. Over de Blauwbrug links naar de Amstel. 1e afslag rechts is de Herengracht. Deze doorrijden. ESTADIUM is gevestigd op Herengracht nummer 489, tussen de Vijzelstraat en het Koningsplein.

Oost
Via A10 Ring Oost, via afslag S 114 naar de Piet Hein Tunnel. Aan het einde van de tunnel rechtsaf de Piet Hein Kade op. Voor het Centraal Station linksaf de Kattenburgerstraat in, S100 volgen. Voorbij het Scheepvaartmuseum de Prins Hendrikkade op en linksaf de S116 op richting Waterlooplein / Stadhuis / Stopera. Over de Blauwbrug links naar de Amstel. 1e afslag rechts is de Herengracht. Deze doorrijden. ESTADIUM is gevestigd op Herengracht nummer 489, tussen de Vijzelstraat en het Koningsplein.

Zuid
Via A10 Ring Zuid, via afslag S109, richting Centrum & RAI, voorbij de RAI rechtdoor de Scheldestraat volgen. Bij kruispunt met de Churchilllaan linksaf, de Churchilllaan op. Bij stoplichten rechtsaf de Stadionweg op. Bij de stoplichten linksaf de Hobbemakade op. Volgen tot aan het eind, bij de stoplichten naast het Rijksmuseum rechtsaf de Stadhouderskade op. Bij de eerste stoplichten linksaf en via het Weteringplein rechtdoor de Vijzelgracht. Deze weg vervolgen via de Vijzelstraat en daarna linksaf de Herengracht op. ESTADIUM is gevestigd op Herengracht nummer 489, tussen de Vijzelstraat en het Koningsplein.

West
Via A10 West ring Amsterdam, via afslag S106, via Overtoom geheel uitrijden richting centrum. Aan het einde op de Stadhouderskade rechtsaf de S100 volgen. Voorbij het Rijksmuseum bij de eerste kruising linksaf richting Weteringplein. Op Weteringplein rechtdoor richting Vijzelgracht. Weg vervolgen via Vijzelstraat en daarna linksaf de Herengracht op. ESTADIUM is gevestigd op Herengracht nummer 489, tussen de Vijzelstraat en het Koningsplein.

Parkeergarages

  1. Geelvinck, Reguliersdwarsstraat
  2. Stadhuis - Muziektheater, Waterlooplein
  3. De Bijenkorf, Damrak

ESTADIUM b.v.

Herengracht 489
1017 BT Amsterdam

T+31 (0)20 - 638 58 58
F+31 (0)20 - 623 15 27